FORUM MAJU INDONESIA KU

FORUM MILITER
 
IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
betome8
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 86
Join date : 06.05.10

PostSubyek: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Sun Jul 18, 2010 2:15 am


CUTAWAY RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.

The Amur class submarine, designated as the project 950 Амур, (named for the Amur River), is one of the latest Russian submarine class which are advertised as the export version of the Lada class, a highly improved version of the Kilo-class submarine with much better quieting, new combat systems, and an option for air-independent propulsion.

The new vessel is the 4th generation submarine with the capability of striking salvo missile blows at different targets. The sonar signature level of the submarines of this class is several times lower in comparison with “Kilo” class submarines. These submarines are equipped with radio-electronic weapons of the newer generation created on the basis of the latest achievements in the field of radio-electronics. These submarines can outfitted with AIP fuel cells, considerably improving submerged endurance and range. AIP capability can be added as hull extension plug either during new build construction or as a refit existing ships.

It is expected that these vessels can operate in all areas of the World Ocean except the areas with solid ice cover, in all weather conditions, in shallow and deep water areas.

The special feature of the submarine "Amur 950" is the arrangement of missiles in vertical launchers and its readiness to be used fast, including salvo firing. The ammunition of the “Amur 950” submarine consists of:

* 10 vertical missile containers with cruise missiles: anti-ship missiles 3М-54E1 and/or missiles 3М-14E against land targets; missile launchers are of universal type;
* 4 torpedo tubes with universal torpedoes (plus 2 extra torpedoes) providing the capability to attack submarine targets or surface targets from close range.

The submarine "Amur 950" is capable of striking massive missile blow in salvo of up to 10 missiles during not more than 2 minutes. For self-defense the small size sonar decoys are provided located in the launchers in the submarine superstructure. As a result, during patrol the submarine can perform efficiently any combat task.

The submarines of "Amur" class are equipped with the latest integrated combat system and have excellent living conditions for the crew.


Submarine Amur 950. Sectional View.


Main control room of “Amur 950” submarine.

The Project 677 or Lada-class submarines have been designed to engage surface ships and submarines as well as to perform surveillance, mine laying, and special operations forces deployment missions. Long range anti-ship missiles, rockets, torpedoes and mines can be fired from the torpedo tubes at the bow. In addition, a highly efficient sonar system and reduced acoustic (noise) emissions will provide improved attack and survivability characteristics over preceding conventionally powered Russian/Soviet submarine classes.

The Project 677 is deemed as the follow-on to successful Project 877 and 636 (Kilo-class) submarines. Acoustic stealthiness has been a major concern in the design of the project 677. According to Rubin, the ship features a new efficient antisonar coating of the hull. The capability to engage multiple targets simultaneously using advanced missiles rather than torpedoes, its large endurance and cruising range, and its suitability for open ocean and shallow waters make the more lethal conventional submarines ever built.

The entire ship has been automated to facilitate operations managing them from submarine's main control room. An Air Independent Propulsion (AIP) system based on oxygen-hydrogen fuel cells is being offered for Amur-class submarines as option to achieve extended immersion endurance. The new diesel-electric propulsion system is arranged in a modular compartment which can be plugged into the basic submarine. A radio electronic equipment of a new generation, variable-speed permanent-magnet propulsion motor and storage battery with increased service life are provided to the 4th generation Russian non-nuclear submarine.

The Amur designation is applied for boats of the same class intended for the export market. The sonar complex is outfitted with a highly sensitive passive array, the area of which exceeds the area of array on the previous generation submarines by several times. The 4th generation Amur-class submarines can differ in customer requirements and operational conditions. Therefore, this means some changes in the submarine equipment and machinery such as propulsion system, sonar, etc depending on customer requests.

The Amur 950 submarine is the smallest variant of Project 677 and has been designed to operate in the littoral environment, in deep and shallow waters. In accordance with its size, its overall capabilities are slightly shrank compared to those of bigger Amur 1650. The weapon system consists of four 533mm torpedo tubes with 12 weapons between torpedoes, mines, missiles and rockets at the bow compartment. These submarines can be tailored following customer needs.

Class overview
Builders: Admiralty Shipyards, Rubin
Operators: Russian Navy
Preceded by: modernized Lada class
Cost: $100,000,000
Planned: ~11
Completed: 0
Active: 0
General characteristics
Type: Submarine
Displacement: 950 long tons (970 t) surfaced
Length: 58.8 m (192 ft 11 in)
Beam: 5.65 m (18 ft 6 in)
Height: 6.4 m (21 ft 0 in)
Speed: 20 knots (23 mph; 37 km/h)
Range: 350 nmi (650 km) AIP
3,000 nmi (5,600 km) Snorkel
Endurance: 45 days
Test depth: 250 m (820 ft)
Complement: 18
Armament: • 4 × 533 mm (21 in) torpedo tubes
• 16 torpedoes
• 10 VLS cells

Guided Missiles:
3M14E (12)
3M54E (12)
3M54E1 (12)
91RE1 (12)
91RTE2 (12)

http://www.ckb-rubin.ru/eng/project/submarine/noatompl/index.htm/

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Modelator MIK
Modelator MIK


Jumlah posting : 90
Join date : 04.05.10
Age : 27

PostSubyek: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Sun Jul 18, 2010 1:04 pm

wah klu design interior 950 lebih bagus hehehhhehehe tp klu yg jarak jauh mending yang tipenya 1000an lupa namanya ehehehheh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://maju-indonesia-ku.forumotions.net
betome8
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 86
Join date : 06.05.10

PostSubyek: Re: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Sun Jul 18, 2010 3:26 pm

Admin wrote:
wah klu design interior 950 lebih bagus hehehhhehehe tp klu yg jarak jauh mending yang tipenya 1000an lupa namanya ehehehheh

kalau amur 950 yang dipilih ri seluruh negara2 disekitar ri jipeeeeerrrr dah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Modelator MIK
Modelator MIK


Jumlah posting : 90
Join date : 04.05.10
Age : 27

PostSubyek: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950   Sun Jul 18, 2010 11:58 pm

semoga aja bro hehehhehe

bro ini ditebak aja n didiskusiin aja



[img]

ini saya test pake aplikasi yg dikatakan ampuh tp saya g percaya 100%

dibawah ini hasil testernya bro g ada proses edit software : Adobe Photoshop

Signature: 01DC499064BA9264D591FDE9071DFD89
Signature (Rotated): 0175BAF3251040E0EFB2930B73328E7F
File Offset: 0 bytes
Chroma subsampling: 2x2
EXIF Make/Model: NONE
EXIF Makernotes: NONE
EXIF Software: NONE

Searching Compression Signatures: (3327 built-in, 2 user(*) )

EXIF.Make / Software EXIF.Model Quality Subsamp Match?
------------------------- ----------------------------------- ---------------- --------------
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C2000Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C40Z,D40Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C700UZ ] [ ] No
CAM:[SONY ] [DSC-H9 ] [ ] No
SW :[Apple ImageIO.framework ] [050 (Normal) ]
SW :[IJG Library ] [080 ]

The following IJG-based editors also match this signature:
SW :[GIMP ] [080 ]
SW :[IrfanView ] [080 ]
SW :[idImager ] [080 ]
SW :[FastStone Image Viewer ] [080 ]
SW :[NeatImage ] [080 ]
SW :[Paint.NET ] [080 ]
SW :[Photomatix ] [080 ]
SW :[XnView ] [080 ]


...... titik dibawah ini klu editan muncul "proses edit software : Adobe Photoshop"

tp disitu ga ada broo

btw itu lontong tipe apa ya > dari yg saya liht bentuknya kyk kilo soalnya klu U-209 ada benjolan diujungnya nya

apakah kilo?

dari segi baju yg punya cmn AL India n TNI AL
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://maju-indonesia-ku.forumotions.net
betome8
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 86
Join date : 06.05.10

PostSubyek: Re: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Mon Jul 19, 2010 2:02 pm

Admin wrote:
semoga aja bro hehehhehe

bro ini ditebak aja n didiskusiin aja



[img]

ini saya test pake aplikasi yg dikatakan ampuh tp saya g percaya 100%

dibawah ini hasil testernya bro g ada proses edit software : Adobe Photoshop

Signature: 01DC499064BA9264D591FDE9071DFD89
Signature (Rotated): 0175BAF3251040E0EFB2930B73328E7F
File Offset: 0 bytes
Chroma subsampling: 2x2
EXIF Make/Model: NONE
EXIF Makernotes: NONE
EXIF Software: NONE

Searching Compression Signatures: (3327 built-in, 2 user(*) )

EXIF.Make / Software EXIF.Model Quality Subsamp Match?
------------------------- ----------------------------------- ---------------- --------------
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C2000Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C40Z,D40Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C700UZ ] [ ] No
CAM:[SONY ] [DSC-H9 ] [ ] No
SW :[Apple ImageIO.framework ] [050 (Normal) ]
SW :[IJG Library ] [080 ]

The following IJG-based editors also match this signature:
SW :[GIMP ] [080 ]
SW :[IrfanView ] [080 ]
SW :[idImager ] [080 ]
SW :[FastStone Image Viewer ] [080 ]
SW :[NeatImage ] [080 ]
SW :[Paint.NET ] [080 ]
SW :[Photomatix ] [080 ]
SW :[XnView ] [080 ]


...... titik dibawah ini klu editan muncul "proses edit software : Adobe Photoshop"

tp disitu ga ada broo

btw itu lontong tipe apa ya > dari yg saya liht bentuknya kyk kilo soalnya klu U-209 ada benjolan diujungnya nya

apakah kilo?

dari segi baju yg punya cmn AL India n TNI AL


dah dicoba memang bukan soto sop dan anak formil pernah lihat benda misterius ini parkir di sekitar dermaga jamrud tanjung perak sby tapi keberadaanya sekarang seperti hilang ditelan bumi.... di lihat dari tampangnya sepertinya kilo 636.....sori bro gwe mending NO COMENT NO COMENT CASE CLOSED OK !!! scratch scratch scratch scratch
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Modelator MIK
Modelator MIK


Jumlah posting : 90
Join date : 04.05.10
Age : 27

PostSubyek: Re: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Mon Jul 19, 2010 4:13 pm

betome8 wrote:
Admin wrote:
semoga aja bro hehehhehe

bro ini ditebak aja n didiskusiin aja



[img]

ini saya test pake aplikasi yg dikatakan ampuh tp saya g percaya 100%

dibawah ini hasil testernya bro g ada proses edit software : Adobe Photoshop

Signature: 01DC499064BA9264D591FDE9071DFD89
Signature (Rotated): 0175BAF3251040E0EFB2930B73328E7F
File Offset: 0 bytes
Chroma subsampling: 2x2
EXIF Make/Model: NONE
EXIF Makernotes: NONE
EXIF Software: NONE

Searching Compression Signatures: (3327 built-in, 2 user(*) )

EXIF.Make / Software EXIF.Model Quality Subsamp Match?
------------------------- ----------------------------------- ---------------- --------------
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C2000Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C40Z,D40Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C700UZ ] [ ] No
CAM:[SONY ] [DSC-H9 ] [ ] No
SW :[Apple ImageIO.framework ] [050 (Normal) ]
SW :[IJG Library ] [080 ]

The following IJG-based editors also match this signature:
SW :[GIMP ] [080 ]
SW :[IrfanView ] [080 ]
SW :[idImager ] [080 ]
SW :[FastStone Image Viewer ] [080 ]
SW :[NeatImage ] [080 ]
SW :[Paint.NET ] [080 ]
SW :[Photomatix ] [080 ]
SW :[XnView ] [080 ]


...... titik dibawah ini klu editan muncul "proses edit software : Adobe Photoshop"

tp disitu ga ada broo

btw itu lontong tipe apa ya > dari yg saya liht bentuknya kyk kilo soalnya klu U-209 ada benjolan diujungnya nya

apakah kilo?

dari segi baju yg punya cmn AL India n TNI AL


dah dicoba memang bukan soto sop dan anak formil pernah lihat benda misterius ini parkir di sekitar dermaga jamrud tanjung perak sby tapi keberadaanya sekarang seperti hilang ditelan bumi.... di lihat dari tampangnya sepertinya kilo 636.....sori bro gwe mending NO COMENT NO COMENT CASE CLOSED OK !!! scratch scratch scratch scratch

klu beneran punya napa ya INDONESIA ato lebih tepatnya TNI AL g pamer y? kyk negara2 tetangga
tp ada benernya sih kata2 panglima TNI "alutsista indonesia jgn dipublikasikan br negara asing g tau kkuatan kita" yg membuat bertanyaan saya kenapa panglima TNI kita bilang begitu? apa posisi kita terancam? apa badan inteligen TNI memberi warning ke panglima TNI klu kita akan diserang? sampai panglima bilang begitu? atau TNI udah punya alutsista yg sangat hightech dan klu dipublikasikan bisa terjadi perlombaan sejata?

itu merupakan sebuah misteri yg bikin saya bertanya2?

klu menurut bung betome8 gmn? lanjut gan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://maju-indonesia-ku.forumotions.net
betome8
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 86
Join date : 06.05.10

PostSubyek: Re: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Tue Jul 20, 2010 4:35 am

Admin wrote:
betome8 wrote:
Admin wrote:
semoga aja bro hehehhehe

bro ini ditebak aja n didiskusiin aja



[img]

ini saya test pake aplikasi yg dikatakan ampuh tp saya g percaya 100%

dibawah ini hasil testernya bro g ada proses edit software : Adobe Photoshop

Signature: 01DC499064BA9264D591FDE9071DFD89
Signature (Rotated): 0175BAF3251040E0EFB2930B73328E7F
File Offset: 0 bytes
Chroma subsampling: 2x2
EXIF Make/Model: NONE
EXIF Makernotes: NONE
EXIF Software: NONE

Searching Compression Signatures: (3327 built-in, 2 user(*) )

EXIF.Make / Software EXIF.Model Quality Subsamp Match?
------------------------- ----------------------------------- ---------------- --------------
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C2000Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C40Z,D40Z ] [ ] No
CAM:[OLYMPUS OPTICAL CO.,LTD ] [C700UZ ] [ ] No
CAM:[SONY ] [DSC-H9 ] [ ] No
SW :[Apple ImageIO.framework ] [050 (Normal) ]
SW :[IJG Library ] [080 ]

The following IJG-based editors also match this signature:
SW :[GIMP ] [080 ]
SW :[IrfanView ] [080 ]
SW :[idImager ] [080 ]
SW :[FastStone Image Viewer ] [080 ]
SW :[NeatImage ] [080 ]
SW :[Paint.NET ] [080 ]
SW :[Photomatix ] [080 ]
SW :[XnView ] [080 ]


...... titik dibawah ini klu editan muncul "proses edit software : Adobe Photoshop"

tp disitu ga ada broo

btw itu lontong tipe apa ya > dari yg saya liht bentuknya kyk kilo soalnya klu U-209 ada benjolan diujungnya nya

apakah kilo?

dari segi baju yg punya cmn AL India n TNI AL


dah dicoba memang bukan soto sop dan anak formil pernah lihat benda misterius ini parkir di sekitar dermaga jamrud tanjung perak sby tapi keberadaanya sekarang seperti hilang ditelan bumi.... di lihat dari tampangnya sepertinya kilo 636.....sori bro gwe mending NO COMENT NO COMENT CASE CLOSED OK !!! scratch scratch scratch scratch

klu beneran punya napa ya INDONESIA ato lebih tepatnya TNI AL g pamer y? kyk negara2 tetangga
tp ada benernya sih kata2 panglima TNI "alutsista indonesia jgn dipublikasikan br negara asing g tau kkuatan kita" yg membuat bertanyaan saya kenapa panglima TNI kita bilang begitu? apa posisi kita terancam? apa badan inteligen TNI memberi warning ke panglima TNI klu kita akan diserang? sampai panglima bilang begitu? atau TNI udah punya alutsista yg sangat hightech dan klu dipublikasikan bisa terjadi perlombaan sejata?

itu merupakan sebuah misteri yg bikin saya bertanya2?

klu menurut bung betome8 gmn? lanjut gan

bisa jadi ini bagian dari peryataan panglima tni supaya kekuatan tni tidak mudah di baca lawan "disinfo" barang a di bilang b dan sebaliknya atau diacak bisa jadi gambar di atas memang lontongnya alri baju awaknya disamarkan sama milik al india tapi benderanya merah putih atau sebaliknya dulu waktu operasi seroja banyak pasus ad yang pake baju brimob, satuan lainya atau celana blue jeans kaos oblong rambut gondong kayak angota heavy metal band pokoknya tujuannya membuat lawan jadi frustrasi kalau hal ginian tni sih memang ehmm !!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gearbox
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 59
Join date : 13.08.10

PostSubyek: Re: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Sun Aug 15, 2010 2:52 pm

ha3 saya ragu nih soalnya benderanya kliatan menonjol,n gradasi warna benderanya mencolok skali..... lagipula seragam para awak kapal selamnya kok bkn seperti seragam awak KS kita yg make cakra....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.   Today at 7:13 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
RUSSIAN AMUR SUBMARINE TYPE 950.
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FORUM MAJU INDONESIA KU :: FORUM MAJU INDONESIA KU :: Maju Indonesia ku-
Navigasi: